Over Ons

wilko-en-koen-2021.png

Matchpoint23? Even kort voorstellen ! 

In december van 2020 hebben wij de deuren geopend van Matchpoint23. Wie zijn “wij” eigenlijk?

Wij zijn Koen Heupers en Wilko van der Meer.

Koen (28 jaar) is tennis- en padelleraar. Daarbij is Koen al 13 jaar werkzaam in een tennis- en padel gespecialiseerde winkel en is hij in die tijd een echte bespan specialist geworden. Koen speelt op dit moment tenniscompetitie voor TC Zandvoort en speelt al jaren lang tennis- en padeltoernooien op het hoogste niveau in onze regio. Koen is hét gezicht van de winkel en is dus het overgrote deel in de winkel te vinden.

Wilko (52 jaar) werkt al vanaf zijn 28ste in de tenniswereld en deed ruim 18 jaar sales ervaring op bij het merk Wilson. Zijn specialiteit is het opbouwen van relaties en vervolgens samenwerken met retailers, tennisscholen, tennisverenigingen en talenten. Wilko tennist en speelt padel bij Tv Bennebroek en HLTC Haarlem en is de contactpersoon voor de vele clubs en tennisscholen waar wij mee samenwerken.

De laatste jaren hebben wij vanaf de locatie Duinvliet gewerkt aan het uitbouwen van de samenwerkingsverbanden met vele regionale tennisscholen en verenigingen. Nu moet onze fysieke winkel  Matchpoint23 het kloppend hart worden voor alle leden en leraren die daar spelen en werken. Onze focus is om clubs te “ontzorgen” door bijvoorbeeld samen een jaaragenda te maken waardoor zij op het juiste moment over de juiste materialen beschikken en natuurlijk is er nog veel meer mogelijk: ballen leverancieren en alle benodigde (trainers) materialen, demodagen, bespanservice op de club, verzorgen van clubkleding, leveren van winddoeken, waardebonnen voor toernooien, stand op Open Toernooi, alles is mogelijk.

Daarbij is iedere tennisser/padeller/leraar welkom in onze winkel voor goed advies en de mooiste producten op het gebied van tennis en padel, maar ook om onder het genot van een drankje te komen genieten van de mooiste tennis- en padeltoernooien op ons grote scherm. 

Hopelijk tot snel !

Groet Koen Heupers en Wilko van der Meer