Prijs: €342.00
Retail prijs €380.00
Je bespaart €38.00
Delen

Babolat Technical Viper Lebron

(Nog geen beoordelingen) Schrijf Review
Toevoegen aan winkelwagent

Opties

Prijs: €342.00
Retail prijs €380.00
Je bespaart €38.00
Or

Info

Info

Vorm:
Diamant
Dikte Frame:
38mm
Gewicht:
365 gram
Balans:
Hoog

Beschrijving

Snel, strijdvaardig, spectaculair... dat zouden enkele adjectieven kunnen zijn die "El Lobo" omschrijven. En hoewel de nummer één van de wereld bijzonder is, is zijn racket dat ook.

Dit racket is het resultaat van een samenwerking met Juan Lebrón en combineert extreme power, maximale spin en een exclusief ontwerp.

Het racket is een combinatie van de meest geavanceerde technologie die beschikbaar is. Nu kunt u spelen in de kleuren van 's werelds beste speler met de Technical Viper Juan Lebrón.

VOORDELEN

EXPLOSIEVE POWER

U wilde kracht, wij geven u explosiviteit. Op de hoogste intensiteit zult u, dankzij deze voor Juan Lebrón op maat gemaakte carbonconstructie, een nooit eerder ervaren explosieve kracht ontdekken. Maak het verschil en overtref uw tegenstanders.

PRECISIE

Elke aanvallende slag van de TECHNICAL STRIKER moet doorslaggevend zijn. Hiervoor is precisie onontbeerlijk. Dankzij zijn boorplan dat aan de diamantvorm is aangepast, maakt dit racket je slagen even beslissend als een chirurgische aanval.

EFFECTEN

Padel is de laatste jaren enorm geëvolueerd, waardoor de spin van de bal een echte troef is geworden in bepaalde spelsituaties. Of het nu gaat om een by 3 smash of een vibora, dit racket accentueert de spin met zijn ruwheid, waardoor uw slagen nog beslissender worden.

Klanten bekeken ook