Prijs: €117.00
Retail prijs €130.00
Je bespaart €13.00
Delen

Babolat Aero 12 Bag Rafa

(Nog geen beoordelingen) Schrijf Review
Toevoegen aan winkelwagent

Opties

Prijs: €117.00
Retail prijs €130.00
Je bespaart €13.00

Info

Info

Aantal Rackets:
12
Aantal Vakken:
3

Beschrijving

Beheers de baan vanaf de seconde dat je ze betreedt.

De Babolat RH12 PURE Rackettas is al snel een referentie geworden dankzij zijn design en slimme functies. Sindsdien zijn we nooit gestopt met het verbeteren van onze producten en ervoor te zorgen dat ze je meer comfort, meer organisatiecapaciteit en meer bescherming voor je rackets bieden.

Deze nieuwe RH12 PURE AERO RAFA is ontworpen voor hoog presterende spelers die de beste tas zoeken om hun hele uitrusting te vervoeren en te beschermen. Blijf gefocust op de match terwijl je gerief goed georganiseerd is. We hebben deze ruimte volledig opnieuw ingericht om je dag beter te maken deze tas is volledig geïsoleerd, heeft een centraal compartiment met een enorm volume, een nieuw doorzichtig schoencompartiment, een x4 geïsoleerd compartiment en zijvakken voor accessoires. Je vindt wat je nodig hebt in een oogwenk.

En omdat we de zaken nog beter wilden maken, hebben we onze nieuwe "kleurloze" voering gebruikt, die gemaakt is uit 100% gerecycled PET en geen kleurmiddelen bevat, zodat we geen water verspillen voor het onnodig kleuren van linnen. De binnenkant van je tas is volledig wit, wat het nog gemakkelijker maakt om je spullen te ordenen en terug te vinden.

Deze ongelooflijk stijlvolle, nieuwe RH12 wordt gelanceerd met het nieuwe krachtige AERO RAFA design

Klanten bekeken ook