06-24174296
Delen

Asics Solution Speed FF 2 Clay Dames

(Nog geen beoordelingen) Schrijf Review
Toevoegen aan winkelwagent

Opties

06-24174296

Info

Info

Beschrijving

Onze SOLUTION SPEED™ FF 2-schoen is het snelste model in het ASICS-tennisassortiment en helpt spelers om hun territorium op de baan uit te breiden. Deze schoen combineert betere stabiliteit en een flexibele pasvorm en is een aanbevolen keuze voor atleten die graag sneller voorop lopen.
SOLUTION SPEED™ FF 2-model heeft een PU (polyurethaan) applicatie op het bovenwerk voor ondersteuning, flexibiliteit en een betere pasvorm. Door de DYNAWRAP-technologie in het veteroogje toe te passen zorgt deze applicatie voor meer stabiliteit in de voorvoet tijdens zijbewegingen. Bovendien wordt sockliner gemaakt met een verfproces dat het waterverbruik met 33% vermindert en de koolstofuitstoot met ongeveer 45%.
TWISSTRUSS™-technologie in de tussenzool helpt spelers die regelmatig van de baseline naar het net bewegen door hun snijbewegingen en snelle overgangen te verbeteren. Een hogere versnelling tussen de stops en de sprints; deze schoen is uitstekend geschikt voor sporters die snel bij de bal willen komen en meer tijd hebben om hun slag met veel tempo te plannen.
We erkennen dat de eerste stap meestal ook de belangrijkste stap is en hebben een buitenzool ontworpen voor betere tractie in de hiel, voorvoet en de neus om sneller vooruit te komen.
De SOLUTION SPEED™ FF 2-schoen combineert een dempingssysteem met een ondersteunend en flexibel bovenwerk en is een uitstekende keuze voor tennissers die hun grondgebied willen uitbreiden.

Bij Matchpoint23 willen we dat een schoen perfect past. Niets is zo vervelend als een iets te kleine,smalle of brede schoen.

Dus adviseren wij altijd om de juiste schoen eerst te passen. Er bestaat namelijk heel veel verschil in kwaliteit als het gaat om demping, type zool, smalle of brede leest etc.
Vandaar verkopen wij onze schoenen niet via de site, maar bewust in onze fysieke winkel in Heemstede.

Mocht u wel weten welke maat en model u heeft en zou willen bestellen, neem dan contact met ons op en versturen we alsnog de schoen per post. 

U kunt contact met ons opnemen via: Contact

Klanten bekeken ook